Team

Samen met Mena Leila zijn wij het Projectmanagement team voor WomanLink. Wij verbinden, informeren en inspireren vrouwen in onze regio graag via het platform WomanLink.

Meer informatie over Inge:

www.inge.pro

 

Inge de Groot
Projectmanagement WomanLink Tijdstrateeg & projectleider

Schrijven voor WomanLink is de perfecte gelegenheid om mijn ervaring en mijn talenten bijeen te brengen. Uit feedback van collegae, klanten, familie en vrienden weet ik dat ik op een makkelijke manier stukken/verhalen schrijf en dat dit voor de ander heel prettig is om te lezen. Graag ben ik een onderdeel van een organisatie als WomanLink die zich inzet om vrouwen in hun kracht te zetten.

Lees alle interviews van ons team, inclusief die van Marija hier.

 

Marija Kocetanovic
systemisch coach/opsteller en interim HR adviseur Interviewer WomanLink

Ik ben een ondernemend typje met passie voor schrijven en vol enthousiasme. Ik schrijf blogs waar ik mijn literaire uitspattingen tentoonspreid om mensen te inspireren vonkjes in het leven te verzamelen. Tevens ben ik bezig mijn coaching-bedrijf op te zetten,  Bureau Levensvonk, als verlenging van mijn blog. Al een tijdje volg ik Womanlink op Facebook. Geweldig initiatief, nodig in de regio, om vrouwelijk talent te bekrachtigen.

Lees alle interviews van ons team, inclusief die van Priscilla hier.

Priscilla schrijft over pareltjes in haar leven. Lees er hier meer over.

Priscilla de Vries
Gezinshuis de toekomst Interviewer WomanLink

Ik schrijf al ( bijna) mijn hele leven….voor mezelf. Ik spring in het diepe en wil er achter komen wat me echt drijft en mijn hart volgen. Ik hou van taal en van schrijven, ik ben steeds ontzettend nieuwsgierig naar wat andere mensen drijft en bezig houdt en vooral naar het waarom van de dingen. Womanlink spreekt mij aan en inspireert mij en ik vind het leuk wat voor elkaar te betekenen.

Ik zet zich mij in voor het platform WomanLink door verschillende leuke en inspirerende vrouwen te interviewen.

Lees alle interviews, inclusief die van Winde hier.

Klik hier voor het boek van Winde.

Winde Hendrickx
Professional in Jeugzorg Interviewer van WomanLink

Mena Leila Kilani

Sinds 2005 ben ik zelfstandige in de culturele en artistieke wereld. Als danseres dans ik diverse voorstellingen in gerenommeerde theaters. Als docent werk ik op drie dansscholen  in Noord Holland. Jaarlijks organiseer en produceer ik met veel enthousiasme werelddans en -muziek evenementen en ben ik te zien als presentatrice op (inter)nationale evenementen.

Voor WomanLink werk ik nu 3 jaar met veel plezier en toewijding.  Ik werk veel met vrouwen en heb een interesse voor de ontwikkeling en bewustwording van vrouwen over de hele wereld.  Met Hanneke Douma wil ik  bouwen aan een platform voor vrouwen. Om vrouwen en mannen inzicht te kunnen geven in wat er speelt op het gebied van vrouwenzaken en wat er kan verbeteren.

Meer informatie over mijn werk is te lezen op:

www.LinkedIn.com/in/menaleilakilani

en www.MenaLeila.com

 

Mena Leila
Projectmanagement WomanLink Danseres, docent en event organisator

Hanneke Douma

Als zelfstandige professional lever met HD Management ik een frisse blik op projecten. Een ervaren projectmanager & -coördinator die de afgelopen vijftien jaar op diverse plekken binnen onder andere de cosmetica- & de evenementenbranche heeft gewerkt. Een organisatorisch sterke en veelzijdige kracht, die (nieuwe) projecten begeleidt en coördineert.

Door mijn organisatorische capaciteiten kan ik veel projecten tegelijkertijd de baas blijven en goed overzicht houden. Graag ga ik problemen aan om tot een goede oplossing te komen. Ik probeer altijd de meest effectieve werkwijze te vinden, zodat de optimale tijdsindeling ontstaat.

Meer informatie over mijn werk is te lezen op:

www.LinkedIn.com/in/hannekedouma

en www.hdmanagement.com

 

Hanneke
Projectmanagement WomanLink Projectleider & coördinator

Inge is iemand die van aanpakken weet; ze kan veel dingen tegelijk doen, waarbij ze het eindresultaat in het oog houdt”.

Inge is onderdeel van het online team van WomanLink en zet zich in voor het ontwerpt de website van WomanLink.nl.

Inge van Langen
Fris, eigentijds en betaalbaar design Van Langen Ontwerp&Advies

Ik ben Bianca Landman, Happier life coach met locatie in het centrum van Alkmaar.   Als echtgenote, moeder, vriendin en zakenvrouw weet ik als geen ander met welke uitdagingen wij vrouwen te maken krijgen. Mijn persoonlijke ervaringen combineer ik met mijn sterke inlevingsvermogen, mensenkennis, gedrevenheid én opleidingen zoals Hormoontrainer, Paardencoach en Vitaliteitcoach. Hierdoor ben ik in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Mijn Blogs gaan over echte en herkenbare ‘Vrouwenzaken’ die ik vaak tegenkom in de praktijk of vanuit mijn eigen ervaring. Een heldere en concrete uitleg, gecombineerd met nuttige tips. Enjoy:-).

Bianca Landman
Oprichter van Leef & Stijl. Leef & stijl

Blogger Jeanine Jansen is een facilitator & coach op het snijvlak van visie, strategie en persoonlijke ontwikkeling. Ze begeleidt professionals, ondernemers, managementteams in ontwikkel- & veranderprocessen. Sinds 2011 is ze ondernemer waarbij ze vooral werk creëert vanuit haar netwerk.

Read more: www.rememberthetalent.com/en/remember-the-talent-how-what-why/

www.linkedin.com/in/jeaninejansen

Jeanine Jansen
Owner Remember the Talent | Leadership & Teamcoaching @Nyenrode Business University www.rememberthetalent.nl

Mariska is schrijfster van Facebook Liefs uit Alkmaar. Ze vindt het leuk om vrouwen  met hun passie die wonen en of werken in Alkmaar in de schijnwerpers te zetten.

Mariska is onderdeel van het online team van WomanLink en zet zich in voor de interviews.

FB: Liefs uit alkmaar op Facebook

Mariska van de Poll
Liefs uit Alkmaar
Spring naar toolbar