NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over WomanLink of wil je samenwerkingspartner worden? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op jouw bericht.

Stuur een bericht

Invalid Email

WomanLink gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Hoe dat geregeld is, is te lezen in onze privacyverklaring.

Nee, we zijn een platform dat zowel online als offline werkt in de regio Alkmaar en daarbuiten. Via deze website en social media (Facebook, Instagram en LinkedIn) zijn we online te bereiken. En offline, eveneens het hele jaar, in samenwerkingen met andere organisaties en bijvoorbeeld het WomanLink Festival.

Nee, we hebben natuurlijk wel een Facebook-pagina. Ook is er een WomanLink-LinkedIn-groep, waar professionals elkaar kunnen vinden.

Er is (nog) geen aparte online WomanLink Community. Dat komt vanwege de arbeidsintensiviteit.

Juist tijdens de live events in de regio ontmoeten mensen elkaar.

Nee, WomanLink is geen evenementenbureau voor vrouwen. We ontvangen subsidie van de gemeente om juist de platform-functie in te nemen. Dus als een spin in het web alle bestaande vrouwen en vrouwenzaken zoveel mogelijk te bundelen op 1 platform. We organiseren natuurlijk evenementen in samenwerking met andere partijen en springen in waar nodig, met onze kennis en netwerk.

Tijdens de verschillende live events in de regio Alkmaar kun je natuurlijk andere mensen ontmoeten!

We houden zo goed mogelijk alles bij, om op de agenda te plaatsen. Allerlei organisaties plaatsen hun events op de agenda via het aanmeldformulier.

Daarnaast houden we mensen op de hoogte via de nieuwsbrief, de facebook-pagina. De LinkedIn-groep is er, zodat professionals elkaar kunnen vinden.