Internationale Vrouwendag 2016

Na de inzet van een Nieuwe Koers na 10 jaar, met o.a. de nieuwe website www.womanlink.nl, was het op 5 en 8 maart 2016 weer tijd voor de viering van Internationale Vrouwendag.

WomanLink Meet & Greet 5 maart!

Dit jaar geen High Heels Run, maar ‘WomanLink Meet & Greet’ door de verschillende wijken van Alkmaar op zaterdagmiddag 5 maart: Welke vrouw heeft jou geholpen om een stap verder te komen? Want daar gaat linken en netwerken over, het thema van WomanLink 2016: elkaar verder helpen!

Rapportage Stichting Talent & Dreams Alkmaar

Meer dan 200 vrouwen hebben van WomanLink een roos gekregen!

 WomanLink Inspiratiecafé 8 Maart!

Heel veel Inspiratie tijdens het 8 maart het Inspiratiecafé in de Bibliotheek Alkmaar Centrum Inspirerende verhalen over hoe andere vrouwen hun netwerk hebben ingezet om een stap verder te komen, op zakelijk, professioneel en persoonlijk gebied. De sprekers van deze avond, gaven naast hun persoonlijke verhaal ook tips & tricks, die elke vrouw kunnen helpen hun netwerk uit te breiden en in te zetten om zichzelf te ontwikkelen en verrijken met kennis. Op die manier kunnen vrouwen hun empowerment en kracht inzetten voor zichzelf en elkaar. Binnenkort lees je de interviews van de drie sprekers op de website.

Tijdens het Inspiratiecafé konden mensen genieten van heerlijke glutenvrije soep met speltbrood en muziek van de (vrouwelijke) singer-songwriter Anouk Slik.

WomanLink heeft als doel inspirerende en creatieve vrouwen uit de regio Alkmaar, met elkaar te linken op persoonlijk en professioneel vlak. De verbondenheid tussen vrouwen wordt op deze manier vergroot en het netwerk zelf creëert bewustwording in de (online en offline) omgeving.

Bekijk de foto’s >>

Heb jij ook een mooi verhaal om te delen?

Neem dan contact op. Misschien is dan binnenkort jouw verhaal hier te lezen.