INTERNATIONALE VROUWENDAG

Dit jaar vierden we Internationale Vrouwendag op zondag 7 maart 2021.

Het thema was dit jaar #INVLOEDMETIMPACT!

Kijk hier de livestream terug van het Internationale Vrouwendag Festival - Powered by WomanLink

Live vanuit Podium Victorie
Zondag 7 maart 2021

Internationale Vrouwendag 2021: Invloed met Impact

In 2021 was het thema van Internationale Vrouwendag: ‘Invloed met Impact’. Een thema dat positiviteit uit dient te stralen. Omdenken in een pure vorm. Vrouwen spelen daarin een sleutelrol en positiviteit is het sleutelwoord: samen kunnen wij de verharding in onze maatschappij tegengaan door op een positieve manier in te steken op al die maatschappelijke problemen die op ons bordje liggen.

Maar ook het aansnijden van onderwerpen die specifiek vrouwen betreft zoals het taboe doorbreken van huiselijk geweld, meer vrouwen in de politiek, een gelijkwaardige positie behalen voor meisjes en vrouwen in onze maatschappij, de waardering voor de diverse culturen die ons land rijk is en ga zo maar door. Niet in problemen denken maar in kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

Invloed met Impact is het nieuwe verhaal. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de wereld een beetje mooier te kleuren maar dan op een positieve manier.

womanlink facebook banner

Internationale Vrouwendag Festival - Powered by WomanLink

WomanLink heeft de krachten gebundeld met diverse (vrouwen)organisaties in Alkmaar e.o..
Zondag 7 maart om 13:00 uur maakten we samen een feest van Internationale Vrouwendag ♥

Vanuit Podium Victorie werd ons programma live gestreamd en waren er diverse online workshops. Denk aan het vergroten van je eigen impact door persoonlijk leiderschap, hoe je SDG's in kunt zetten om de wereld om je heen op een positieve manier te beïnvloeden en hoe je een keuze maakt voor de aankomende verkiezingen.
We nodigden DJ Isis, wethouder Elly Konijn en SDG projectmanager Mena Leila Kilana uit, die op verschillende manier impact maken. Zij werden geïnterviewd worden door leerlingen van het Stedelijk Dalton College!

Met onze nachtburgemeester Robert-Jan Wille als host en DJ Isis die er voor heeft gezorgd dat we ons warm dansten, werd het een onvergetelijk dag!

Agenda

juli

28jul09:3011:30ZO Zomertijd09:30 - 11:30 Organisator: Zij Onderneemt Type activiteit:Netwerken

29jul10:0011:30Koffie-ochtend voor vrouwen10:00 - 11:30 Organisator: Wijkcentrum Mare Nostrum

Foto's: Sylvia Haver

WomanLink Festival voorgaande jaren

WomanLink Festival voorgaande jaren

Wil je WomanLink op de voet volgen?