INTERNATIONALE VROUWENDAG

Dit jaar vieren we Internationale Vrouwendag op zondag 7 maart 2021.

Het thema is dit jaar #INVLOEDMETIMPACT!

Internationale Vrouwendag 2021: Invloed met Impact

In 2021 is het thema van Internationale Vrouwendag: ‘Invloed met Impact’. Een thema dat positiviteit uit dient te stralen. Omdenken in een pure vorm. Vrouwen spelen daarin een sleutelrol en positiviteit is het sleutelwoord: samen kunnen wij de verharding in onze maatschappij tegengaan door op een positieve manier in te steken op al die maatschappelijke problemen die op ons bordje liggen.

Maar ook het aansnijden van onderwerpen die specifiek vrouwen betreft zoals het taboe doorbreken van huiselijk geweld, meer vrouwen in de politiek, een gelijkwaardige positie behalen voor meisjes en vrouwen in onze maatschappij, de waardering voor de diverse culturen die ons land rijk is en ga zo maar door. Niet in problemen denken maar in kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

Invloed met Impact is het nieuwe verhaal. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de wereld een beetje mooier te kleuren maar dan op een positieve manier.

womanlink facebook banner

Internationale Vrouwendag Festival - Powered by WomanLink

WomanLink heeft de krachten gebundeld met diverse (vrouwen)organisaties in Alkmaar e.o..
Zondag 7 maart om 13:00 uur maken we samen een feest van Internationale Vrouwendag ♥

Vanuit Podium Victorie zullen we ons programma live streamen en er zijn weer diverse workshops. Denk aan het vergroten van je eigen impact door persoonlijk leiderschap, hoe je SDG's in kunt zetten om de wereld om je heen op een positieve manier te beïnvloeden en hoe je een keuze maakt voor de aankomende verkiezingen.
We nodigen ook verschillende vrouwen uit die op verschillende manier impact maken. Zij zullen geïnterviewd worden door leerlingen van het Stedelijk Dalton College!
We hebben voor ieder wat wils en het event is toegankelijk voor jong en oud.

Met onze nachtburgemeester Robert-Jan Wille als host en DJ Isis die er voor gaat zorgen dat we ons warm dansen, wordt het een onvergetelijk dag!

♥ Het festival is live te zien van 13:00 - 17:00 uur
♥ Er zijn 2 workshop rondes: De eerste van 14:30 - 15:15, de 2e van 15:45 - 16:30 uur. Je kunt de workshops hier bekijken en je meteen aanmelden!

internationale vrouwendag

Agenda

maart

04maa10:0011:30GeannuleerdKoffie-ochtend voor vrouwenVanwege de coronamaatregelen is Mare Nostrum op dit moment gesloten tot nader order.10:00 - 11:30 Organisator: Wijkcentrum Mare Nostrum

07maa13:0017:00Online evenementInternationale Vrouwendag13:00 - 17:00 Organisator: WomanLink Type activiteit:Evenement

09maaHele dagStart De Expeditie(Hele dag: dinsdag) Organisator: Zij Onderneemt Type activiteit:Workshop

WomanLink Festival voorgaande jaren

WomanLink Festival voorgaande jaren

Wil je WomanLink op de voet volgen?