INTERVIEW inspirerende vrouw Bianca Landman

Bianca Landman, spreker tijdens internationale vrouwendag 2016 in Alkmaar.

Een inspirerende vrouw die heel veel vrouwen aanzet in actie te komen om een happier life te krijgen. In regio Alkmaar heeft Bianca een eigen ruimte waar ze als veelzijdige coach werkt. “Liefs uit Alkmaar” interviewer Mariska van de Poll maakt een 3-luik van de sprekers van het WomanLink inspiratiecafé op 8 maart jl.

 

” Een positieve mindset, een energiek en bewust leven.

Creëer de leefstijl die het beste bij je past.” 

Lees het interview van Bianca Landman, eigenaresse Happier Life te Alkmaar.

Bianca Landman, 35 jaar en is geboren en getogen te Mijdrecht. Ze groeit op als enig kind in het gezin. Bescheidenheid en aanpakken heeft ze als mooie eigenschappen meegekregen van haar vader en moeder. Ze is reeds 10 jaar getrouwd met haar man Pascal en ze wonen samen met hun tiener dochter Luna in het rustige Den Helder.

Na de Mavo in Vinkenveen wilde Bianca heel graag naar de Paardenopleiding in Deurne. Als kind was zij een paardenmeisje en haar droom was later met paarden te gaan werken. Helaas was dit een te dure opleiding. In plaats van een beroepsopleiding te gaan volgen, is ze meteen gaan werken.
In de tijd dat ze voor de HEMA werkte is ze via een vriendin terecht gekomen op Mallorca en is ze gaan werken in de entertainment van een hotel.
Tijdens dit werk heeft ze haar man leren kennen. Het leven wat zij hier samen hadden ervaren was hard werken en plezier hebben. Dit hebben Pascal en Bianca in Nederland verder doorgevoerd. Ook gaan ze samen graag op avontuur, houden van een uitdaging en genieten van het relaxen in het leven.

Bianca is 7 jaar geleden begonnen met een eigen bedrijf als Imago Consulent. Haar man was toen der tijd oa aan het werk als Personal trainer en Coach. Wanneer een klant bij Pascal door het sporten een ander figuur kreeg, kwam hij op het idee om met Bianca haar expertise de klant te adviseren in bijvoorbeeld een nieuwe garderobe. Hierdoor zijn zij samen, gespecialiseerd in hun eigen vakgebied, het bedrijf Leef & Stijl begonnen.

Bij Bianca lag de interesse altijd bij voeding en sport, en wilde zich hierin meer verdiepen. Met name gericht naar de vrouw en daarin een totaal leefstijl advies kunnen geven. Bianca heeft de opleidingen, Trainer Hormoonfactor en Detox-Coach bij Sonnevelt en PaardenCoach in Vught gevolgd. Met deze kennis en jarenlange werk ervaring als leefstijlcoach wilde Bianca iets heel nieuws opzetten.

Sinds januari dit jaar is zij Happier Life begonnen in Alkmaar. Happier Life staat in het kort gezegd voor net die extra sprankeling in het leven te geven door het beste uit jezelf te halen.
Met een eigen geschreven werkboek ‘Happier Life’, waarin haar kennis en ervaring als leefstijlcoach is samengebundeld, heeft ze een inspirerend programma geschreven dat je stap voor stap helpt. Aan de hand van praktische oefeningen en heldere voorbeelden. Dat individueel, in een groep of workshop een duidelijk stappenplan weergeeft waarmee gewerkt kan worden. Die zowel onder begeleiding van Bianca als Happier Life coach maar ook goed zelfstandig te gebruiken. In 6 simpele stappen een Happier Life voor jezelf te creëren door middel van een positieve mindset, energie en een bewuste leefstijl. Het werkboek Happier Life helpt vrouwen opnieuw te leren ontdekken en oa stimuleert om hun dromen, wensen en ambities na te jagen.

Ook hierin werken Bianca en Pascal samen. Pascal heeft de website gemaakt en het werkboek geïllustreerd.
In Alkmaar deelt het stel samen het kantoor aan de Breedstraat. Pascal runt al enige tijd zijn bedrijf The Bootcamp Club Noord-Holland noord. Met een rustige plek midden in het centrum om te werken, klanten te ontvangen, vergaderen en workshops te geven. Voor de toekomst wilt Bianca lezingen en presentaties gaan geven aan bedrijven.

Met een eigen paard in de wei en haar PaardenCoach opleiding. Is haar meisjes droom uitgekomen. Hierdoor kan ze, door middel van coachen met paarden, klanten helpen te werken aan zichzelf. Het werkt diep op het gevoel. De paarden zijn in dit geval de coaches en laten je zien wat zij voelen bij jouw gedrag en jouw houding. Je krijgt letterlijk een spiegel voor gehouden. Dit is voor de klant een mogelijke tool om aan hun gevoel te werken.

Wil je meer weten kijk op website www.happierlife.nl en Facebook Happier life en Bianca Landman

 

 

Heb jij ook een mooi verhaal om te delen?

Neem dan contact op. Misschien is dan binnenkort jouw verhaal hier te lezen.