ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS

logo wereldvrouwen paars 600x500

Wereldvrouwen wil de kracht van vrouwen versterken. De werkgroep organiseert verschillende activiteiten en is onderdeel van OVN-NH.

Informatie: Tineke van der Kraan

Zij Onderneemt logo_600x500

Zij Onderneemt inspireert, ondersteunt en adviseert ondernemende vrouwen.
Zij Onderneemt helpt je altijd een stap verder om succesvol te ondernemen én fijn te leven.

Zij Onderneemt

VVAO logo 600x500

De VVAO is een netwerk van hoger opgeleide vrouwen. Dit netwerk zet zich in voor de positieverbetering en empowerment van vrouwen.

VVAO

Vrouw_in_bedrijf_foto_FC-transparant 600x500

Vrouw in Bedrijf Alkmaar is een krachtig en inspirerend netwerk voor de vrouw en haar business, met als doel haar zakelijke en persoonlijke groei te versterken.

Vrouw in Bedrijf Alkmaar

Amnesty international Alkmaar 600x500

Amnesty International onderzoekt onrecht, voert campagnes, lobbyt bij regeringen en geeft voorlichting. Afdeling Alkmaar richt zich vooral op de 3 grote acties in het jaar: Internationale dag van de mensenrechten (10 december), Internationale Vrouwendag (8 maart) en Bevrijdingsdag (5 mei)

Amnesty International Alkmaar

Kennemerwaard_logolang_2xPMS 600x500

Bibliotheek Kennemerwaard levert een belangrijke bijdrage aan het zelfstandig functioneren van inwoners. Wij helpen mensen zich te ontwikkelen tot goed geïnformeerde inwoners die beschikken over de juiste vaardigheden om bewust, kritisch en actief mee kunnen doen in de samenleving.

de Bibliotheek Kennemerwaard

soroptimisten_logo_600x500

Soroptimist International zet zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. In Alkmaar e.o. komt een actieve club vrouwen iedere maand bijeen om plannen te realiseren en elkaar te inspireren

Soroptimist International

Art.1 Logo 600x500

Art.1 NHN voorkomt en bestrijdt discriminatie en ongelijke behandeling vanuit de visie dat iedereen een gelijkwaardige plek inneemt in een samenleving waar sociale cohesie en inclusie belangrijke waarden vormen.

Art.1 Bureau Discriminatiezaken Noord-Holland Noord

logo-nivo
NIVO, het Noord-Hollands Initiatief voor Vrouwelijke Ondernemers is meer dan 25 jaar geleden opgericht als initiatief voor ondernemende vrouwen met ambitie.
Ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. NIVO biedt die mogelijkheid. In een vertrouwelijke, creatieve en gastvrije omgeving.

NIVO Alkmaar

JuniorIOT slogan zwart op geel - vierkant

Bij Junior IOT maken meisjes kennis met programmeren en technologie. Ze ontmoeten hier andere meiden in het vakgebied en ontdekken mogelijkheden en kansen voor hun loopbaan in deze sector. Junior IOT organiseert een aantal keer per jaar een meidenworkshop.

JuniorIOT

Log Mare Nostrum 600x500

Mare Nostrum staat voor vrouwenempowerment, bewustwording creëren in wat vrouwen kunnen en wat zij nog kunnen leren. Tijdens de vrouwenochtend kunnen vrouwen elkaar ontmoeten, hun sociale contacten vergroten en van elkaar leren. Niemand staat er alleen voor. Samen staan we sterk!

Wijkcentrum Mare Nostrum

Ook samenwerken?

Invalid Email

WomanLink gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Hoe dat geregeld is, is te lezen in onze privacyverklaring.