december 2023

12dec18:3021:15Bijeenkomst Vrouwen Netwerk Heiloo18:30 - 21:15 Organisator: Vrouwen Netwerk Heiloo Type activiteit:Evenement

Organisator

Vrouwen Netwerk Heiloo

Details evenement

Op 12 december staat de volgende bijeenkomst van Vrouwen Netwerk Heiloo gepland. Het programma is als volgt:

18.30 – 20.00 Walking dinner bij onze vaste partner restaurant Herberg Jan, Kennemerstraatweg 97, 1852 BB Heiloo. De kosten – 21,50 euro ex. drankjes – zijn voor eigen rekening.

20.15 – 21.15 Kerstsoiree in de Witte Kerk, gelegen tegenover restaurant Herberg Jan. Het BellaRosa-duo presenteert een heerlijk kerstprogramma van Ave Maria tot Let it Snow: klassieke kerstnummers, Engelse carols, prachtige opera aria’s, hartverwarmende liefdesliederen en Amerikaanse evergreens. Wat brengt je meer in de kerstsfeer dan hemelse harpklanken en een sopraan met de stem van een engel?! Maak je klaar voor een uur vol emotie, dynamiek en verrassingen!

Na afloop is er mogelijkheid om gezellig na te praten en te borrelen bij Herberg Jan. Een perfecte gelegenheid om de avond op een informele en ontspannen manier af te sluiten!

Aanmelden via de onderstaande link voor vrijdag 8 december 12.00. Latere aanmeldingen worden niet in behandeling genomen. Bij afmelden korter dan 24 uur van ter voren of no show, worden de kosten van het eten in rekening gebracht. We kijken uit naar jullie komst!

P.S. Op dinsdag 9 januari houden we onze jaarlijkse ALV en vóór die tijd moet de kascontrole worden uitgevoerd. Heb jij eind december/begin januari een paar uurtjes de tijd om dit in samenwerking met de penningmeester te doen? Laat het ons dan weten!

Meer

Tijd

(Dinsdag) 18:30 - 21:15

Locatie

Herberg Jan

Kennemerstraatweg 97

Laat een reactie achter