januari 2022

21jan16:0018:00ViB - Meet & greet wandeling16:00 - 18:00 Organisator: Vrouw in Bedrijf Type activiteit:Netwerken

Organisator

Vrouw in BedrijfViB is hét zakelijke netwerk voor vrouwelijke ondernemers. We vinden het belangrijk dat we een netwerk zijn waar we elkaar bekrachtigen, van elkaar leren en open zijn over wat ons bezighoudt in ons leven als ondernemer. Dit hebben we gevat in drie kernwoorden: empowering, learning, sharingsecretaris@vrouwinbedrijf.nl

Details evenement

Vrouw in Bedrijf  (ViB) Meet & Greet wandeling

Op vrijdag 21 januari hebben we een alternatief bedacht voor de ALV (die is verplaatst naar vrijdag 11 februari). We gaan een netwerkwandeling maken bij het Geestmerambacht met een koffie-to-go. We verzamelen bij Lovers & Hunters en lopen dan een heel of half rondje.

En hier alvast twee voordelen van wandelen:

• Wandelen ontspant. Zoek een mooie omgeving in de buurt op, denk aan een bos, een park of het strand. Kijk eens om je heen en laat je afleiden door alle mooie plaatjes van de natuur. Een half uur wandelen per dag verlaagt tevens de gevolgen van stress, zoals een hoge bloeddruk.

• Wandelen verbetert je nachtrust. Dagelijks wandelen stimuleert jouw dag- en nachtritme. Daarnaast zorgt wandelen voor meer ontspanning. Hierdoor slaap je makkelijker in en door.

Wie zien jou toch ook?

https://vibalkmaar.nl/events/agenda/netwerkwandeling-op-21-januari-22/

Meer

Laat een reactie achter