juni 2021

10jun19:3021:00MasterClass Binnenstebuiten Ondernemen19:30 - 21:00 Organisator: Zij Onderneemt Type activiteit:Workshop

Organisator

Zij Onderneemthttps://zijonderneemt.nl

Details evenement

Een heldere focus hebben voor jouw bedrijf, klanten aantrekken die jou de leukste opdrachten geven,
al je veelzijdigheid kunnen stoppen in je bedrijf en producten zonder te hoeven kiezen…

Het is tijd voor: Binnenstebuiten Ondernemen

Je hebt geleerd hoe je jouw ideale klant omschrijft, je product/dienst verpakt in aantrekkelijke pakketten, funnels bouwt en weggevers samenstelt… en toch heb je moeite met het trekken van klanten en het bedenken van aantrekkelijke content. Je twijfelt of je jouw focus wel duidelijk voor ogen hebt of weet over te brengen.

Je hebt zoveel talenten en interesses en wil graag je klanten met van alles helpen. Je moet focus aanbrengen in je bedrijf en diensten, hoor je steeds weer. Maar je hebt moeite met kiezen.

Binnenstebuiten ondernemen is het antwoord!

Tijdens deze masterclass vertelt Natasha jou hoe je jouw focus anders kunt benaderen. Hoe je door van binnen naar buiten te werken een heldere, duidelijke basis neerzet van waaruit jij makkelijker en zinvoller kunt ondernemen én de goede klanten weet aan te trekken. Een sterke basis die het vervolgens ook weer makkelijker maakt om funnels, salespagina’s en pakketten samen te stellen. Of content te maken en je verhaal naar buiten te brengen.

Deze masterclass is voor multipotentials (veelzijdige ondernemers) en andere ondernemers die moeite hebben zich te profileren of focus aan te brengen.

Datum: donderdag 10 juni 2021
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: online, via Zoom
prijs exclusief btw

€ 50,=*

* ZOéén-leden betalen slechts € 35,= (excl. btw)

Meer

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Laat een reactie achter