juni 2021

30jun19:3021:00MasterClass Ondernemen als Multipotential19:30 - 21:00 Organisator: Zij Onderneemt Type activiteit:Workshop

Organisator

Zij Onderneemthttps://zijonderneemt.nl

Details evenement

Ben jij ondernemend, vind je veel werkvelden of bezigheden interessant en maak je je die snel eigen?

Misschien ben jij dan wel een multipotential!

Multipotentials hebben de wind mee in een wereld waarin mensen steeds vaker verschillende banen of bezigheden hebben en waarin skills als leergierigheid en aanpassingsvermogen belangrijker worden.

Veel multipotentials kiezen voor het ondernemerschap. Maar hoe is het om als multipotential te leven en te werken en dus ook te ondernemen? Wat zijn de positieve kanten van een ondernemende multipotential zijn? En wat zijn de valkuilen?
Na haar succesvolle introductie over multipotentials tijdens de ZO Koffietijd van 26 mei vertelt Stefanie in deze masterclass hoe je als multipotential met de juiste keuzes en een goede planning het beste uit jezelf kan halen. De kunst is namelijk om interesses, projecten en activiteiten zodanig te combineren zonder dat je erin verdrinkt. Je behoudt dan het overzicht en de tijd om te genieten van wat je doet. Tijd die je besteedt aan dingen die je écht zou willen of kunnen doen.

Organisatieadviseur en change maker Stefanie Hoogland is – zoals ze zelf een paar jaar geleden ontdekte – een echte multipotential. Ze heeft zich in het onderwerp verdiept en werkt inmiddels aan een boek erover.
Stefanie Hoogland is ook leiderschapscoach, facilitator, spreker en auteur. Zij heeft in haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mens. Zij is tevens founder van Zij Onderneemt.

Datum: woensdag 30 juni 2021
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: online, via Zoom
prijs exclusief btw

€ 50,=*

* ZOéén-leden betalen slechts € 35,= (excl. btw)

Meer

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:00

Laat een reactie achter