november 2023

21nov19:0021:30MEET-UP VPRO Planet Finance | Vrouwen en financiële onafhankelijkheid (gratis toegang)MEET UP VPRO tegenlicht | Vrouwen en financiële onafhankelijkheid 19:00 - 21:30 Organisator: WomanLink Type activiteit:Netwerken

Organisator

WomanLinkcontact@womanlink.nl

Details evenement

MEET-UP VPRO Planet Finance |Vrouwen en financiële onafhankelijkheid (gratis toegang)

Op dinsdag 21 november organiseert Womanlink samen met Elfin en het VPRO programma Planet Finance een gratis meet-up voor vrouwen over financiële onafhankelijkheid. Wat is dat precies en hoe kun je dat bereiken?  Een inspirerende, interactieve meet-up waar vrouwen de kans krijgen meer te leren over geld. 

De meet-up vindt plaats bij de Gasfabriek in Alkmaar op 21 november 2023 van 19.00-21.30 uur en heeft als doel met een grote groep vrouwen het onderwerp geld en vrijheid te bespreken. Welke rol hebben vrouwen nu als het gaat om geld? Welke stappen moet je zetten om financieel onafhankelijk te worden en waarom is dat belangrijk? 

Lieke Danenberg, mede-eigenaar van Elfin, zal het evenement begeleiden. Elfin is het grootste platform voor vrouwen over geld in de Benelux. De missie van Elfin is om ervoor te zorgen dat 1 miljoen vrouwen financiële onafhankelijkheid bereiken. Ook wordt er tijdens het evenement delen van het programma Planet Finance getoond om daarna de fragmenten te bespreken. Verder deelt zij welke 5 stappen je kunt zetten om financieel onafhankelijk te worden. 

Womanlink is de initiatiefnemer van deze meet-up, deze Alkmaarse organisatie zet zich in om de positie van de vrouw te versterken in de regio Alkmaar. Kortom, een meet-up om je kennis over geld te vergroten, inspiratie op te doen én de gelegenheid om andere vrouwen te ontmoeten. 

Wanneer?

De meet-up vindt op donderdag 21 november 2023 plaats van 19:00 tot 21:30 uur.

Entree: 

Gratis 

Locatie: 

Gasfabriek, Helderseweg 28, 1817 BA Alkmaar

Meer informatie en aanmelden:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-meet-up-vpro-planet-finance-vrouwen-en-financiele-onafhankelijkheid-753412155037?aff=oddtdtcreator

Meer

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Laat een reactie achter