augustus 2021

13aug14:0017:30Meidenmiddag Junior25Meiden worden uitgenodigd voor deze Junior25 preview middag. Bouwen, sjouwen, maken, technologie. Samen kunnen we dit!14:00 - 17:30 Organisator: Junior IOT Type activiteit:Workshop

Organisator

Details evenement

Als voorbereiding voor Junior25 heeft JuniorIOT een opbouw- en test dag. Dit is op vrijdag 13 augustus. Ze nodigen alle meiden uit voor deze middag, van 14.00 tot 17.30.

Ze zijn die middag voor een deel nog bezig een aantal dingen neer te zetten. Jij mag voor hen al het technische speelgoed testen. De tent met de soldeertafels, de lasersnijder, het timmerdorp, de 3D printers, de marshmallows en de limonade en vooral het kampvuur.

Jouw werk is écht om alles uit te proberen. Is alles leuk genoeg voor onze Junior25 dagen? Of kan het nog een tikkie spannender? Bij twijfel mag je het gewoon nog een keer proberen.

Voor meiden van 6 tot ongeveer 77 jaar

Dit is voor alle meiden, en iedereen die zich qua identiteit daar een beetje mee identificeert. Ze kijken niet te streng.

De leeftijd is vanaf ongeveer 6 tot 77 jaar. Waar nodig blijven ouders, broers en/of zussen er gewoon bij – de leeftijd die daarbij past spreken jullie samen af.

Wanneer?

Vrijdag 13 augustus van 14.00 tot 17.30

Wat gaan we doen

Deze middag van 14.00 tot 17.30 is de voorbereiding en test voor de 10 daagse Junior25 vakantiedagen van Junior IOT. Dat betekent dat al hun werkplaatsen naar buiten gaan: solderen en electronica, lichtmachines maken, muziek en karaoke, kampvuur en marsmallows, lasersnijden, timmerdorp op wielen, programmeren en Arduino, demontage, schaduw en licht van Lichtatelier Alkmaar van Saskia, hun smid Duco met zijn bijzondere activiteiten, metaal- en houtbewerken, robots, zaagmachines, gepofte appels, draken en raketten.

Jouw taak: alles uitproberen, lekker alles doen, prutsen, proberen en hun vertellen of de muziek nog harder kan. Ofzo.

En je ouders? Die mogen erbij blijven. Of je stuurt ze naar het speciaalbier terras naast onze bouwplek. Of ze rijden even om naar het strand natuurlijk.

Ze zoeken nog…

Ze zoeken ook nog een aantal helpers. En spullen, timmerhout, pallets.

Kosten en inschrijving

Bij aankomst mag je een vrijwillige bijdrage geven van 2,50 euro. Wel zijn spijkervrije (kevlar) zooltjes verplicht, deze mag je zelf meenemen of je kunt ze eenmalig bij hen aanschaffen voor 10 euro. Betalen gaat bij hen per PIN.

Schrijf je in via eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/meidenmiddag-junior25-tickets-163737588535

Meer

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 17:30

Locatie

Junior IOT

Pettemerstraat 15

Laat een reactie achter