september 2022

28sep16:3020:30Prinsessendag - ViB16:30 - 20:30 Organisator: Vrouw in Bedrijf Type activiteit:Netwerken

Organisator

Vrouw in BedrijfViB is hét zakelijke netwerk voor vrouwelijke ondernemers. We vinden het belangrijk dat we een netwerk zijn waar we elkaar bekrachtigen, van elkaar leren en open zijn over wat ons bezighoudt in ons leven als ondernemer. Dit hebben we gevat in drie kernwoorden: empowering, learning, sharingsecretaris@vrouwinbedrijf.nl

Details evenement

Monic Bührs is samen met Elisa de Groot auteur van de bestseller ‘Stratego® voor vrouwen’, ‘Sterke Mannen Slimme Vrouwen’, ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’ en ‘Vrouwen bluffen niet’.

Tijdens onze Prinsessendag is er een presentatie van Monic onder andere over onderhandelen en wordt er na de pauze een discussie geleid door Monic over diverse zakelijke onderwerpen.

Om een discussie goed te laten verlopen is het nodig dat alle partijen openstaan voor de ideeën van de andere partijen en dat de mening van de partij onderbouwd wordt met argumenten.

Ben je geen lid van ViB Alkmaar, vermeld dan de volgende gegevens bij je aanmelding: naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Bekijk de privacy policy voor de verwerking van je gegevens.

Kosten: gratis voor ViB-leden, €25 voor introducees (per Tikkie vooraf te betalen).

Meer

Tijd

(Woensdag) 16:30 - 20:30

Locatie

Barista Café

Noorderkade 140

Laat een reactie achter