augustus 2023

19aug13:0023:00RETURN TO EARTH FESTIVALEen plek om te landen, samen te komen en te ontwikkelen. 13:00 - 23:00 Organisator: Return To Earth Type activiteit:Workshop

Organisator

Return To Earth

Details evenement

Wij creëren op zaterdag 19 augustus bij NTI NLP in Limmen van 13:00 – 23:00 een non-alcoholisch festival. Een dag waarin persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk is. Herken je stress, overprikkeling of burn-out? En wil je oude patronen doorbreken? De verbinding met jezelf of andere aangaan op een dieper niveau of gewoon een vakantie voor je hart, lijf & hoofd? Dan is Return To Earth hét festival waar je bij wilt zijn.

Een plek om te landen, samen te komen en te ont-wikkelen. Even niets, of juist alles, even helemaal jezelf, samen met anderen, oprechte verbinding…

Iedereen is welkom! Voel je dat het iets van nieuwgierigheid aanwakkert? Of je wil een keer laagdrempelig iets anders ontdekken? Dan is dit helemaal voor jou! En de kinderen? Die neem je gewoon mee! Zij vermaken zich prima bij de andere kinderactiviteiten.

Het festival is van 0 t/m onsterfelijk. Iedereen is welkom, omdat iedere generatie iets van elkaar kan leren.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer onze mind, body & soul in verbinding staat met onze essentie, het mogelijk is om dit duurzame geluk te behouden.

Let op: Wij streven naar een intieme setting en hebben een maximaal aantal tickets beschikbaar.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 23:00

Locatie

NTI NLP Limmen

Oosterzijweg 8

Laat een reactie achter