juni 2021

24jun10:0011:15Werkgeversevenement 2021: Tussen loon en luiers10:00 - 11:15 Organisator: WOMEN Inc. Type activiteit:Evenement

Organisator

WOMEN Inc.020 788 42 31 Koivistokade 54 III 1013 BB Amsterdam

Details evenement

Als werkgever of leidinggevende wil je dat de verhouding tussen werk en privé bij je werknemers in balans is. Op dit moment geeft 1 op de 8 jonge ouders aan regelmatig problemen te ervaren met de combinatie van werk en gezin. Mogelijke gevolgen hiervan zijn stress, verzuim, verloop en minder productieve medewerkers. Werkgevers en leidinggevenden spelen een essentiële rol in het voorkomen hiervan en het faciliteren van pril ouderschap. Ben jij je hier bewust van en weet je wat je hieraan kan doen?

In onze online talkshow op donderdag 24 juni met moderator Milouska Meulens krijg je antwoord op deze vragen. We staan stil bij thema’s rondom pril ouderschap op de werkvloer, zoals verlofregelingen, zwangerschapsdiscriminatie en fysieke en mentale veranderingen. Er is veel ruimte om live vragen te stellen aan (ervarings)experts.

Programma

Deel I: Werknemers aan het woord
Tijdens het eerste deel van de talkshow leren we van de positieve en negatieve ervaringen van werknemers. Wat ging er goed, of wat had juist beter gekund? Welke tips geven zij werkgevers en leidinggevenden?

Deel II: Werkgevers aan het woord
Erasmus Universiteit en HEMA voeren specifiek beleid om ouders van jonge kinderen te begeleiden in hun combinatie van werk en zorg. In deel 2 van de talkshow vertellen zij wat zij doen en waarom. Zo geven ze jou inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Deel III: Lancering Toolkit Inclusief Werkgeverschap
Tot slot lanceert WOMEN Inc. een platform en toolkit die werkgevers handvatten geeft om aan de slag te gaan met verschillende elementen van inclusief werkgeverschap.

Datum: 24 juni 2021
Tijd: 10.00 – 11.15 uur
Toegang: Gratis
Link online talkshow: wordt voor het event verstuurd
Voor wie: Directeuren // Leidinggevenden // HR-medewerkers // andere geïnteresseerden

Meer

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 11:15

Laat een reactie achter